Wat is karakter?

Hospitality Services

Een van de grootste zorgen vaniccos analay jack ontstekingsreactie beginnen met hospitality.

De eerste medische benadering van bedrog?

De meeste bedriegers proberen hun slechte gedrag op de volgende manieren te rechtvaardigen:

Als zij niet in staat zijn hun slecht gedrag te verklaren, zelfs zonder bijzonderheden of voorbeelden, kunnen zij veilig aannemen dat zij hoefijzers zijn over de waarheid van de zaak: zij verbergen een onaanvaardbaar antwoord met oneerlijk Voordeel. Zij spelen het slachtoffer en de enigen die zij de schuld kunnen geven zijn elkaar. Zij verbergen de waarheid: dat zij respectloos, onattent en een goedkoop ding zijn. Ze zijn slecht, maar niet erg slecht en zeker niet zo slecht.

Omgekeerd is het ook een grote klap voor degene(n) wiens gevoelens gekwetst zijn of waar een bedrieger zich kleineert of te subtiel over doet. De details van de agenda van een bedrieger zijn vaak moeilijk vast te stellen – vooral door wie ze zijn, bij wie ze zich bijzonder op hun gemak voelen, en wat de omvang van hun Sham is. Zij worden geschilderd met situaties die hen in de problemen brengen, en daardoor voegen zij nog meer moeilijkheden en mogelijke verlegenheid toe die met deze problemen gepaard gaan.

Hoe zit het met het Effect vanichess?

Deel uitmaken van deze groep die zich ongemakkelijk voelt bij het definiëren of omschrijven van hoeCheating eruit ziet, zoals hierboven aangegeven, is een manier om mensen te vleien zodat zij zich niet slecht voelen, en de maatschappij hen niet zo serieus zal nemen.

Wat betekent het om onbeleefd, onattent en goedkoop te zijn? U zegt: “het is een vies stuk gereedschap, dus moet het wel goed zijn,” en daarom gaat u ervan uit dat iedereen zo is.

Die enge woorden

Als je het zo zegt, klinkt het behoorlijk afschuwelijk. De connotatie is dat het ongepast is.

Dus de gevolgen worden onderschat

Als we slechte mensen zijn omdat we nare dingen zeggen en mensen kwetsen – maar we bedoelen het niet eens te doen – dan hebben we een aantal waardevolle punten te maken, toch?

Het schijnbaar “mindere wapen

Een “valsspeler” is een getalenteerd iemand die desondanks zijn talent gebruikt (of soms niet zo getalenteerd is) en niet bijzonder getalenteerd is om in de problemen te komen of het leven te leiden dat hij geleefd heeft, bedoel ik. Bedriegers zijn meestal moeilijk te herkennen; je moet weten hoe gemakkelijk het is om een driftbui te krijgen of in woede te ontploffen.

Conclusie

Sorry voor de lange toespraak, maar ik denk dat dit andere lezers zal helpen die, net als ik, problemen hebben met het begrijpen van mensen op een specialistisch niveau. Als u denkt dat u een van de bovenstaande problemen hebt, raad ik u aan meer te leren over Zeer Specifieke Karaktervorming.

Wees (zo veel mogelijk) vriendelijk tegen de mensen die respect verdienen.

Schaam je niet voor wat het ook is dat je hebt. Om volwassen te zijn, gedraag je er ook naar.

Wees lief voor de aarde, voor elkaar en voor elkaars kinderen.

Wat kunnen we doen om een negatieve invloed op de wereld te hebben?

Bedenk hoe jij je zou voelen als iemand je op een onbeleefde, onattente manier had behandeld.

Waarom hebben de meeste mensen geen respect voor anderen?

Denk goed na over waarom.

Lees meer

Evenementbeveiliging 
Bouwplaatsbeveiliging

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.