Wat is een externe ISO-consultant?

ISO certificering

 

Het doel van een externe ISO-consultant is te analyseren wat er binnen een organisatie gebeurt, en een werkbaar plan op te stellen voor hoe deze activiteit kan worden verholpen. Lees verder over enkele van de voordelen die QMS krijgt van een goed geformuleerd plan.

Een ISO-audit die volledig aan de eisen voldoet, vereist een lange lijst van acties die moeten worden ondernomen. Het lijkt misschien een moeizaam, en vaak frustrerend proces, maar QMS heeft dit proces de afgelopen dertig jaar operationeel gemaakt door klanten te assisteren bij hun audits. Hun expertIT consultants handelen de lame-sk Jong taken af, terwijl genoeg real time personeel u ontlast. Werken met een ISO-consultant van hoge kwaliteit garandeert dat de klus op professionele wijze wordt geklaard, zodat u tijd overhoudt om u te richten op de belangrijke activiteiten van uw bedrijf.

Als gecertificeerd partner kan QMS de nodige informatie sturen om aan de regelgeving te voldoen. Klanten worden beschermd tegen niet-naleving, en er wordt een formeel rapport geleverd aan de Government Accounting Office (GOOD). Hun team van managers en cli├źnten krijgen de gelegenheid om feedback te geven over hoe hun auditors hebben gepresteerd, hoe de overheid zou kunnen reageren, en wat de vereisten zijn.

Een digitaal rapport van QMS kan PDF-elementen bevatten. Rapporten kunnen worden verzonden als e-mailbijlage of als download per e-mail. Het kan worden gemaild als acount, of als PDF-bestand. De gewiste gegevens kunnen worden hersteld met behulp van een softwareprogramma.

De rekening van het rapport is eigenlijk een papieren versie. De audit kan zowel door het bedrijf als door zijn werknemers worden ingezien. Het komt zeer goed van pas wanneer een systeembrand of een computercrash wordt vastgesteld. Het helpt tijdens een tekort of een stroomonderbreking. Het is ideaal voor momenten van vergeten service, zoals een verloren domein, of grote veiligheidsinbreuken. Het kan worden gebruikt als opfrisser van de klantenservice om te bewijzen dat u het stappenplan volgt en de problemen aanpakt. Het is ideaal voor educatieve en operationele rapporten die een vereiste zijn voor een betere interactie met de overheid.

Het rapport kan vaak worden opgesteld als een specifiek rapport, bekend als “SAR Broncode-inspectie”. Dit bestand is in PDF, bevat zoveel mogelijk informatie en wordt direct door de betrokkene gedownload. Een dergelijk rapport kan als onderdeel van een e-mail worden verstrekt en uiteraard als digitaal bestand worden aangeleverd. Dit bestand kan zelfs PDF-bestanden van geschreven rapporten, CD/Disk-negatieven en dergelijke bevatten.

Het mooie van dit type digitaal rapport is dat het de persoon die met de opdracht is belast, richting kan geven door hem in staat te stellen een gedetailleerde, uitvoerige en objectieve beoordeling uit te voeren, afhankelijk van de vastgestelde parameters. Gerichte toetsing betekent dat de informatie volledig in overeenstemming is met de belangrijkste criteria in het document, en werkt op basis van de vermelde informatie.

Een digitaal rapport van QMS kan in real time een non-conformiteit of een probleem aan het licht brengen met de precieze specificatie van de afwezige specificaties. De interactie met de overheidsinstanties kan worden verbeterd, en extra tijdwinst is de beloning.

QMS is dus een ervaren bedrijf op het gebied van digitale audit oplossing, en zijn de perfecte keuze voor serieuze klanten.

Lees meer:

consultancy

 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.