Recycling Diensten

Tweedehands winkel Nieuwegein

Wat is het verschil tussen tweedehands winkel en recyclingcentra? Het meest voor de hand liggende verschil is gemak. Ref-recycling betekent dat mensen de keuze krijgen hoe zij willen dat hun voorwerp wordt behandeld. Meestal is dat zelfgebruik of zelfverpakking. Bij een recyclingcentrum kan men kiezen voor balen of verpakking en de machine zal hetzelfde doen.

Een recyclingcentrum is meestal een kamer met veel rekken en automatische stopcontacten en een inzamelbak. De artikelen worden gesorteerd op behoefte en vervolgens op soort. Speciale machines brengen de producten door ze te drogen en vast te zetten. Aan het eind van de dag vinden ze hun weg naar een afvalverwijderingseenheid. Recyclagecentra zijn volledig gericht op het idee van recyclage. Ze zijn relatief goedkoop in vergelijking met een recyclagedienst en de voordelen van recycling wegen ruimschoots op tegen de kosten.

De volgende stap om over na te denken is of de dienst voldoet aan de behoeften van de klant? U moet de grootte van uw recyclingcentrum afwegen tegen de hoeveelheid opslagruimte die nodig is in uw gebouw en tegen het aantal gebruikers dat de faciliteit zal gebruiken. Bijvoorbeeld, een gebouw met een voorgevel van 500 m² en een perron van 400 m² zou een speciale afvaltransportband van minimaal 400 m² nodig hebben om het dagelijkse gemiddelde van 8.000 items per dag aan te kunnen.

Het is een veel beter idee om het aantal gebruikers dat gebruik zal maken van de recyclage-eenheid op centrumniveau in te schatten dan ervan uit te gaan dat iedereen er gebruik van zal willen maken. Als u niet al te veel verkeer verwacht, is het prima als de eenheid klein is. Bedenk dat veel van de recyclingbedrijven een minimum van 300 gebruikers zullen hebben voordat zij betalingen aan het recyclingbedrijf verrichten.

Lees meer

Tweedehands winkel Nieuwegein 
Tweedehands winkel

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.