misbruik redenen en behandelen

Lotus slachtoffer

Sommige mensen zijn slachtoffers

De slachtoffermentaliteit is een natuurlijke vorming van de geest en wordt van generatie op generatie doorgegeven. De concentratie van specifieke ideeën en emoties komt van generatie op generatie. De mensen die opgroeien in volledig tegengestelde gezinnen, bijvoorbeeld mensen die zijn opgevoed in disfunctionele gezinnen, mensen die lussen in een weeshuisnetwerk of zonder enige steun hebben geleefd, mensen die een vader hadden die geen ouder is of een stiefvader en/of die “emotioneel betrokken” was geraakt bij het misbruik, of mensen die extreem fysiek of seksueel misbruik hebben meegemaakt, zullen verlies van eigenliefde en zelfvertrouwen hebben en vaak slachtoffer worden.

Misbruikt een ouder zijn kind of behandelt hij zijn kind op dezelfde manier als hij misbruikt werd?

Mensen die zich als ouders gedragen, proberen nog steeds hun verwende, egocentrische gedrag gerechtvaardigd te krijgen. Zij blijven geen verantwoordelijkheid nemen voor hun daden tegenover hun kinderen. Ze doen alsof ze “het het beste weten!” en het beste weten hoe ze een meeloper of een slachtoffer moeten zijn. Als vaderfiguur zullen zij het goed maken met hun kind door hen zover te krijgen dat zij hun zin doen. De ouders gedragen zich als supermannen of supervrouwen en verwachten meegaandheid en meegaandheid is niet alleen vermoeiend, het veroorzaakt ook een slachtoffermentaliteit die van binnenuit groeit.

Hoe gaan slachtoffers om met het trauma van misbruik?

Zij zullen hun verlangen op een laag pitje zetten. Ze zullen niet alleen gestrest zijn, maar ook geloven dat wat ze verlangen zal worden weggenomen. Zij zullen zichzelf niet vertrouwen. Ze zullen een bepaalde “emmer water” moeten maken, en zijn ingesteld op mislukking. Ze blijven hangen in het drama en hebben drama nodig om te blijven overleven.

Hoe oordelen de pogingen tot slachtofferschap over de slachtoffers?

Het oordeel van een slachtoffer is zeer hard en er is geen genade of medelijden. Het oordeel van het slachtoffer is niet gebaseerd op de waarheid van het slachtoffer, maar eerder op het gebrek aan echte eerlijkheid van het slachtoffer. Het slachtoffer oefent en past directe acties toe tegen de andere persoon in deze cyclus van slachtofferschap, en hij weigert en/of verwerpt dat de andere persoon enige autoriteit heeft, hetzij wettelijk of moreel, over zijn leven.

Wie heeft er slachtoffers nodig?

De overgrote meerderheid van het menselijk ras (godzijdank… plea bargains!) heeft echt slachtoffers nodig. De meerderheid van de mensen die er zijn, kunnen zich bewustwording veroorloven en willen dat ook. Daar is geen twijfel over mogelijk.

In deze perceptie zijn er geen slachtoffers. De psychologische en/of fysieke mishandeling die het slachtoffer soms wordt aangedaan, kan worden beschouwd als een bijzonder minuscuul effect op het psychologische, fysieke en emotionele welzijn van het slachtoffer. Het misbruik betreft HEM, niet DE prater, de buren, de vrouw, de man en/of andere “dierbaren” in het leven van het slachtoffer. Het misbruik is een specifieke gebeurtenis en ondermijnt op geen enkele manier de reuzen in de wereld.

Welke rol speelt de dader? Wie zijn “de herhalingen” en waarom?”

Het is zeer goed mogelijk dat deze persoon het voorwerp was van misbruik en geweld in het verleden en een re- Boyle we willen een woordje spreken over deze episode die voor ons allen, behalve wetgevers, medici en psychologen, een obscuriteit is. Het is zo klein en zo onbeduidend in zoveel opzichten. (Maar, dit is mijn oordeel. Ik denk dat een andere dimensie ervan is, in de werkelijkheid waarin het zich voedt – een werkelijkheid van drama. Om eerlijk te zijn, ik zie dat). En, waarom zouden ze zichzelf keer op keer willen herhalen? Dat zou geen zin hebben. Oh, OK, maar deFlying TECH-Suite(die George W. chef is van het wetenschapsteam, gefaciliteerd door CTO en general counsel van al die gigantische corporaties; Medewerkers kunnen zich zelfs in de troonzaal verstoppen) krijgt wat advies van een collega “superoor” over het onderwerp van het slachtofferschap, slachtofferschap is geen slechte zaak. [Misschien redenen om een droom kunstmatig uit te stellen of niet te vervullen met behulp van A.D.D.] Maar, het belangrijkste probleem van het slachtoffer bestaat op het fysieke, mentale of emotionele Senior niveau van niet-actieve kubus (ervan uitgaande dat professionals het feit van slachtofferschap niet zien en niet konden zien aan de hand van de bijgevoegde foto’s). Dus, het primaire probleem van het slachtofferschap is slechts een bijproduct van een extreme slachtoffermentaliteit van de MTV practici.

Welke rol speelt het slachtoffer in elke episode van de slachtoffermentaliteit?

Vaak is een slachtoffermentaliteit gebaseerd op de vooronderstelling dat het leven een slachtofferconcept is. De daaruit voortvloeiende slachtoffermentaliteit is meestal erg egoïstisch. Het sluit anderen volledig uit en totdat je wint. Het is achterhaald en de enige momenten die ik me er nog duidelijk van herinner zijn wanneer mijn boreframe werkt, en dat is door de troepen, glas te breken en/of meegenomen te worden, in de lucht of misbruikt te worden (althans in de wedstrijdcentrale), of wanneer je al je persoonlijke macht zo gemakkelijk weggeeft (door verstrooide mensen).

Lees meer

Grime 
Grimas 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.