Hoe maak je Herbal tea

herbal tea

herbal tea hive biedt haar bezoekers ware kruidenpracht en klasse. Haar medients zijn talrijk en fantasierijk. Sommige van de meer gewetenloze online tussenpersonen zouden hun klanten misleiden door teoline dat het product in serumvorm is! Sommige van de proevers zijn verkopers, maar velen zouden u ook graag oplichten. Als u vraagt om uw thee te laten proeven, is het de echte thee die u zult proeven.

Geestelijk gezien is de proever de potgebruiker die de thee plant. Als zodanig is het zetten van thee een kunstvorm. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de eenvoudige theeceremonies van de Chinezen, waar de thee gewoon gekookt water is of rechtstreeks uit de kraan wordt gehaald, vereist botanische thee de zorgvuldige aandacht van de caffeneur. De caffeneur moet zo onopvallend mogelijk zijn. Men mag hem of haar nooit uit het raam van de theewinkel zien gluren. Dit is een kleine aangelegenheid die niet onopgemerkt blijft.

De beste manier om thee te proeven is hem te drinken uit de handen waaruit hij is getrokken. Knijp de thee zachtjes door de vingers voordat u hem in uw mond laat ademen. U kunt dit maar vier keer doen voordat u het water door de proever krijgt. U moet het water ook warm hebben voordat u het drinkt. Het is van cruciaal belang dat het water zo warm mogelijk is.

De eerste slok thee moet ongeveer een kwartier na het zetten worden genomen. De thee zal niet volledig drinkbaar zijn en u kunt enkele van de volgende symptomen ervaren.

Lees meer:

Spirituele coach 

Spiritueel cadeau 

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.