Hoe maak je een zakenprinter?

Aansteker

Als je een aansteker wilt dragen, heb je de juiste slogan nodig om hem te merken.

In het verleden gebruikten veel mensen gewoon een plaatje of een briefhoofd. Tegenwoordig moet je wat beter nadenken over je visitekaartje.

Er zijn een groeiend aantal websites online die het product voor u ontwerpen, drukken en verpakken, zodat u alleen nog maar hoeft weg te lopen met een van uw eigen visitekaartjes.

Deze sites hebben een reeks sjabloonafbeeldingen, briefhoofden en zelfs briefthema’s die u kunt aanpassen en nog wat meer kunt wijzigen om aan uw bedrijf en zijn behoeften te voldoen. Er zijn verschillende concurrenten in de wereld die de dienst van het drukken en maken van visitekaartjes aanbieden.

De veiligste manier om te gaan is om vast te houden aan een sjabloon type visitekaartje. Er zijn verschillende bedrijven die er zijn, maar een paar onderscheiden zich om verschillende redenen.

1. Als ze een email adres hebben dan is dit de veiligste manier voor u om te gaan. Het mooie hiervan is dat ze al een goede verstandhouding hebben met de meeste printers die er zijn.

2. Als u houdt van het uiterlijk van hun briefhoofd of het gevoel dat je hun briefhoofd beter dan de standaard vastgoed kaarten en andere gedrukte materialen dan moet je vasthouden aan hun briefhoofd.

3. U kunt het ontwerp volgen en afstemmen op uw briefhoofd om een verenigd front-end ontwerp te maken.

4. Als een van de drukkers een ontwerppakket aanbiedt dat ontwerpsjablonen, briefhoofd, drukwerk en verzending omvat, zou dat een mooie optie kunnen zijn.

5. Indien u een professioneel ontworpen briefhoofd wenst met meerdere bedrijfsnamen zijn er vele drukkers die u een certificaat of een verticaal bestand van uw eigen gegevens zullen bezorgen dat u desgewenst kunt uploaden. Of zij kunnen u een digitale kopie sturen.

6. Wanneer u uw visitekaartjes bij een drukker bestelt, is er gewoonlijk een prijs voor een oplage. Het kost niet veel om uw visitekaartjes te laten drukken, maar reken een gemiddelde uit als u met een minimumbestelling begint.

De instructies op hun briefhoofd moeten u vertellen of alle klanten die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw diensten zijn gecontacteerd. U moet hen ook vertellen of u betaald hebt voor een zegel en een controlestrook die zullen helpen beslissen of uw bestelling geldig is.

Het belangrijkste deel en het laatste deel zijn de fondsen, waar een klein bedrijf als het uwe geld vandaan moet halen. U denkt waarschijnlijk: “Wie maken deze drukkers reclame en waarom heb ik dit nodig?”

Dat komt omdat de drukkers uw referenties bellen en uit uw bedrijfsgeschiedenis putten om uw lijst van trouwe klanten samen te stellen.

Nadat u deze klantreferenties hebt, gaat u over tot die zakelijke transactie en stuurt u hen uw bedrijfsprofiel en vertelt u hoe u graag klant zou worden.

Dit is een fantastisch platform. De meeste mensen kunnen niet echt plannen om klant te zijn, omdat… nou ja, de meeste tijd toch. Als je een aantal klanten hebt die graag met je werken, dan heb je natuurlijk een bedrijf met een lange levensduur en mensen zullen bereid zijn om je printer apparatuur te kopen.

En dat is slechts één fase van het verkoopproces. U moet nog steeds de financiering aanmoedigen en veilig stellen om van een bedrijfsdrukker op uw eigen markt uw enige optie te maken.

Lees meer

Plasma aansteker
Stormaansteker

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.